Батальйон «Азов» обіцяє звільнити завтра три міста Донеччини від терористів

22:43 23 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: rta-plus

Його бійці попередиди в п’ятницю – якщо терористи не приберуть блокпости н6авколо Шахтарська, Тореза й Сніжного, то їм гарантуєють жорстку «зачистку».

Інтернет-видання «Lb.ua» інформує сьогодні, 23 травня, в повідомленні «Бійці «Азова» попередили сепаратистів про зачистку в Донецькій області»:

«Бійці батальйону територіальної оборони «Азов» МВС України звернулися до сепаратистів через Інтернет, попередивши про намір зачистити від терористів низку районів Донецької області. Про це написано в блозі підрозділу.

«Якщо завтра, 24.05.2014 р., до 12:00 не будуть прибрані блокпости в районі міст Шахтарськ, Торез, Сніжне – ми вам гарантуємо жорстку зачистку», - заявили бійці.

Вони запропонували сепаратистам прибрати затори із доріг і покинути пости: «За наявності зброї та масок відповідь буде відповідною. Поки ще не пізно, одумайтеся, який «республіці» і яким керівникам ви служите? Повертайтеся до своїх родин, ростіть дітей, піднімайте з руїни країну, знищену вашими ж руками», – запропонували представники «Азова».

Вони наголосили, що не хочуть крові і не бажають стріляти у своїх же земляків - але, перш за все, вони мають обов'язок перед Батьківщиною, якій вони служать і яку захищають. «Закликаємо мирне населення остерігатися конфліктуючих сторін, не піддаватися паніці і не надавати підтримку озброєним людям. Пам'ятайте, ми не воюємо з мирним населенням! Згадайте події попередніх днів. Ми вже поруч! Слава Україні!», – написано в блозі батальйону».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів