Барикади під Львівськими облрадою та ОДА розібрали й до неї повернувся її голова (відео)

09:45 17 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

Він повідомив журналістам, що не має претензій щодо стану, в якому активісти залишили адмінбудівлю.

Активісти Євромайдану, виконуючи умови закону про «амністію» протестувальникам, звільнили будівлю облради у Полтаві та приміщення облдержадміністрацій у Львові, Івано-Франківську й Тернополі. У місцевих штабах національного спротиву пояснили, що ухвалювали відповідні рішення, дотримуючись наказу з Києва. Водночас лідери заспокоїли активістів – якщо влада не буде виконувати домовленостей, то знову захоплять ОДА.

Зокрема у Львові міські комунальники розібрали барикаду біля будівлі обласних ради й державної адміністрації вночі. Після звільнення протестувальниками останньої кімнати в облдержадміністрації її голова Олег Сало учора надвечір провів у своєму кабінеті нараду зі своїми заступниками. Про це повідомляє сьогодні, 17 лютого, «ICTV».

Натомість «Телеканал новин «24» інформує в понеділок: «Олег Сало вільно зайшов на своє робоче місце у приміщенні ОДА, що означає те, що адмінбудівля розблокована. Голова ОДА з’явився незадовго до 8:00 та безперешкодно зайшов у приміщення.

Поруч зі своєю приймальнею Олег Сало сказав журналістам, що не має претензій щодо стану, в якому активісти залишили будівлю. Зауважимо, вчора начальник ГУ МВС України у Львівській області Олександр Рудяк сказав, що будівля ЛОДА вважатиметься розблокованою лише тоді, коли на своє робоче місце безперешкодно зайде голова ЛОДА Олег Сало. Зранку, ще до приходу Олега Сала на роботу, вулиця Винниченка, де розташована будівля, була повністю розчищена від барикад, а другий поверх Обласної ради (де розміщені кабінети ОДА), повністю звільнено».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів