«Багато людей віддають армії останні гроші», – волонтер Ольга Кобилинська (відео)

20:05 9 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: з інтернет-мережі «Facebook»

Співкоординатор фонду «Повернись живим» пояснила: «Багато людей віддають останні гроші, тому що розуміють – якщо ми зараз не підтримаємо армію там, то, можливо, пізніше прийдеться підтримувати десь ближче».

Волонтер, співкоординатор фонду «Повернись живим» Ольга Кобилинська, розповіла в гостях у студії «Телеканалу новин «24» про тилове забезпечення. За її словами, їхні підопічні відправлені до донецького аеропорту – це 95-та бригада, на рахунку якої багато успішних боїв, і організація попросила в спонсорів майже 1 млн. грн для того, щоби екіпірувати бійців високотехнологічними приладами.

«Наша спеціалізація – це прилади нічного бачення, тепловізори, засоби зв'язку, GPS-навігатори. Наразі ми все веземо із-за кордону, при чому веземо контрабандою. Ми це не приховуємо, сказали це в очі Президенту, просили допомоги. На зустрічі Президента із волонтерами, волонтер Давид Арахамія сказав фразу, яка викликала бурхливі оплески – «Контрабандист – найкращий друг волонтера», – розповіла Кобилинська. Вона зазначила, що найбільшою проблемою для організації є визначення того, кому найбільше потрібна допомога. 

«Багато людей віддають останні гроші, тому що розуміють, що, якщо ми зараз не підтримаємо армію там, то, можливо, пізніше прийдеться підтримувати десь ближче», – сказала волонтер. Те, що саме волонтери займаються тиловим забезпеченням, на її думку, є позитивним, так як в майбутньому ця тенденція може повністю замінити державний гнилий механізм.Таким чином, суспільству демонструється альтернативний варіант того, що може замінити не одне міністерство. 

«Далі – дивіться у відеосюжеті», – повідомляють також у четвер на «Телеканалі новин «24».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів