Азаров хоче прийняття Верховною Радою євроінтеграційних законів у вересні-жовтні

11:14 4 вересня 2013 р.

Кабінет міністрів України розгляне проект Угоди про асоціацію з Європейським союзом на своєму засіданні 18 вересня.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров сподівається на прийняття Верховною Радою (ВР) євроінтеграційних законів у вересні-жовтні 2013 р. Про це він заявив під час вступного слова на засіданні Кабміну.

"Невідкладними є законопроекти, пов'язані з удосконаленням виборчого законодавства, реформуванням виборчої системи, правосуддя та правоохоронних органів, а також законопроекти, спрямовані на боротьбу з корупцією та поліпшення бізнес-клімату в нашій країні. Частина таких законопроектів вже узгоджена з відповідними європейськими інституціями, і, після остаточного опрацювання, буде внесена до Верховної Ради та, переконаний, буде ухвалена парламентом у вересні-жовтні... Хочу наголосити, що всі політичні сили, які складають більшість у парламенті, заявили про готовність виконати план з підготовки Угоди про асоціацію", - заявив Азаров.

Вчора Віктор Янукович в парламенті закликав нардепів до політичної згоди та прийняття євроінтеграційних законів. Втім, сьогодні депутати розглядати євроінтеграцію не будуть. Проте Азаров нагадав, що вчора уряд і Верховна Рада погодили графік розгляду і прийняття всіх необхідних євроінтеграційних законів.

Тема євроінтеграції, як очікується, об'єднає більшість і опозицію в парламенті. Опозиційні фракції пообіцяли підтримати відповідні законопроекти через їх особливу важливість для майбутнього країни.

Так, Кабінет міністрів України розгляне проект Угоди про асоціацію з Європейським союзом на своєму засіданні 18 вересня.

Як повідомлялося, підписання Угоди про асоціацію та розширеної зони вільної торгівлі між Україною та ЄС очікується в кінці листопада на саміті "Східного партнерства" у Вільнюсі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

rbc.ua/ukr/

 

новобудови Львів