Автомайданівці Львівщини теж пікетували дачу Медведчука (відео)

22:58 4 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: day.kiev.ua

А закарпатці оголосили його персоною нон грата у своїй області.


Відео: 5 канал

«ТСН.ua» повідомляє сьогодні, 4 січня: «Закарпатську дачу Віктора Медведчука пікетували активісти місцевого Автомайдану. До них долучилися також автомобілісти із сусідніх Львівщини та Тернопільщини».

Своєю чергою, агенція «Українські Національні Новини» інформує в суботу: 

«На Закарпатті відбувся автопробіг під гаслом «Медвед, чухай із Закарпаття». Більше п’яти десятків автомобілістів направились до села Жданієво Воловецького району, де учасники акції пікетували дачу одіозного керівника «Українського вибору» Віктора Медведчука, передає УНН з посиланням на прес-службу партії «УДАР». Дорогою до кінцевого пункту акції, учасники закарпатського Автомайдану пікетували також будинки губернатора Закарпатської області Олександра Ледиди і народного депутата-регіонала Василя Ковача.

«Ми хочемо, щоб прибічники цього режиму також відчували дискомфорт, поки їх колеги по партії віддають злочинні накази. Це і є основною метою сьогоднішньої акції», — сказав голова ужгородського «УДАРу» Ростислав Буланов. За його словами, саме представники «УДАРу» взяли на себе функцію слідкування за правопорядком з метою уникнення провокацій.

«Вчора через провладні ЗМІ учасників акції намагалися залякати повідомленнями, ніби місцеві жителі стануть на захист Медведчука і не дадуть нам мирно провести акцію. Були погрози від окремих його прибічників про те, що автомобілі з активістами спускатимуть вниз по річці Латориця. Однак, цього не сталося. Навпаки, чимало мешканців Воловеччини долучилися до нашої акції і також прийшли до дачі Медведчука з проєвропейськими плакатами. Його тут називають зрадником українського народу», — повідомив Буланов.

Оголосивши Медведчука персоною нон-грата у Закарпатті, активісти залишили біля дачі керівника «Українського вибору» ведмедика і звернення «Чухай із Закарпаття».

Як повідомляв «ЩЛ», львівські студенти бойкотують проект Медведчука, джерела в адміністрції президента повідомляли, що він увійшов до оперативного штабу влади, відтак учора організатори «Євромайдан Львів» інформували на його сторінці в мережі «Facebook»: «Львів їде в гості до Медведчука!!!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів