Атаки терористів на танкову частину й аеропорт відбито з великими втратами серед них, – ЗМІ

16:39 8 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Газета.Ru

Зокрема, в Артемівську кількість убитих бойовиків перевищує кількдесят.

Сайт «InfoResist» розповідає сьогодні, 8 червня, в повідомленні «Під час штурму танкової частини у Артемівську бойовики понесли великі втрати»:

«Бойовики здійснили напад на танкову частину у Артемівську. За оперативними даними «InfoResist» під час штурму частини, бойовикам чинився активний опір.

У результаті бойовики відступили зазнавши великих втрат. Кількість убитих перевищує кілька десятків.

Також серед бойовиків багато поранених. З боку силовиків втрат немає.

Точні дані щодо втрат бойовиків встановлюються. Сил щоб запобігти захопленню військової частини, достатньо.

Як повідомлялося раніше, вчора у Артемівську було скоєно напад на начальника військової частини. На даний момент його стан важкий, але стабільний».

Натомість у повідомленні «При атаці на Луганський аеропорт терористи зазнали великих втрат» сайт «InfoResist» розповідає в неділю:

«Сьогодні на світанку група терористів атакувала Луганський аеропорт, який знаходиться під контролем українських військ. Бойовики обстріляли позиції сил АТО з гранатометів і ПТУР (протитанкові керовані ракети).

У результаті обстрілу ніхто з українських силовиків не постраждав. У відповідь вогнем була знищена велика група нападників (точну кількість убитих і поранених зараз уточнюється).

Після невдалої атаки терористи почали мінувати підступи ведуть до аеропорту. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці Sergiy Ivanov.

Як повідомлялося раніше, в районі Луганського аеропорту стався сильний вибух. За інформацією ВВС України була підірвана електропідстанція снбжавшая електроенергією аеропорт».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів