Активісти вигнали зі засідання у Львівській ОДА ексрегіоналку

16:48 27 лютого 2020 р.

Фото до новини

Громадські активісти у Львові змусили залишити засідання в ОДА народну депутатку та заступницю голови комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Наталію Королевську.

Про це, як повідомили в четвер, 27 лютого, в агенції новин «Укрінформ», розповів львівський волонтер та активіст Ігор Стефанюк. Королевська заявила у на засіданні Львівської ОДА після вимоги присутніх активістів дати чітку відповідь на питання «Чи є Росія агресором?»: «Я дуже сподіваюсь, що кожна людина, яка проживає як у Львові, так і в Сєвєродонецьку, так і в Харкові і в інших регіонах, хочуть жити в єдиній, сильній країні. Для мене, я впевнена, так само, як і для вас, Крим — це Україна, і Донецьк для мене точно так є Україною. Але ми всі дуже добре з вами розуміємо, що сьогодні Президент почав переговори і підписав Паризьке комюніке. Ми продовжуємо шлях...».

Після цих слів протестувальники почали вигукувати «Ганьба!» і «Геть зі Львова!» і під ці вигуки засідання перервали, а Королевська виходить з приміщення. В анонсах ЛОДА на 12.30 був запланований брифінг на тему «Новий трудовий Кодекс України та яка система пенсійного забезпечення вигідна для нашої країни». Серед спікерів, зокрема, була заявлена і Наталія Королевська.

Як інформував «ЩЛ», у Львові пройде феміністичний марш.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів