Адміністрацію Президента штурмували росіяни, – Доній (доповнено відеосюжетом)

11:16 8 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: unn.com.ua

Нардеп зауважив: «Прокололася» агентура лише на скандуванні кричалок, які не використовуються в Україні, а використовуються в Росії.


Відео: Slava Luch

Агенція «Українські Національні Новини» інформує сьогодні, 8 грудня, під заголовком «О.Доній у Fb: під час подій на Банковій в голові колони була група осіб не з України, а з Росії»:

«Після перегляду відео з вулиці Банкової стає зрозуміло, що в голові колони була група осіб не з України, а з Росії. Про це на своїй сторінці в мережі Facebook написав народний депутат Олесь Доній, передає УНН.

«Капюшони і маски не давали можливість їхньої ідентифікації. «Прокололася» агентура лише на скандуванні кричалок, які не використовуються в Україні, а використовуються в Росії. Завдання цієї агентури було – дискредитація зсередини українського протестного руху. Тобто, швидше за все, український протестний рух має справо вже не лише з засланою агентурою СБУ та МВС, а цілком можливо що і з російською ФСБ. Попереджаю: формальних доказів у нас для таких тверджень нема, в той же час, кожен , хто неупереджено перегляне відео з внутрішнього протистояння на Банковій(саме внутрішнього, бо агресія цих агентів була спрямована в першу чергу на мироторців з середовища протестантів), підтвердить, що таких кричалок український протестний рух (та і фанатський рух) не використовує. Висновок: будьмо обережнішими. Зберігаймо дисципліну. Бо сили, які ненавидять саме існування держави Україна переходять до цинічних провокацій. Але це не означає,що нам слід зупинятися. Навпаки – вперед!», – написав політик.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів