9 вересня дебютує спільна телепрограма «Львів-ТБ» та обласної ради

12:30 9 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОР, програму «У львівських кулуарах» транслюватимуть у сесійні дні в перерві між пленарними засіданнями (зазвичай – з 13.00 до 14.00).

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, сьогодні, 9 вересня, стартує перша спільна телепрограма ЛОР і «Львів-ТБ» – «У львівських кулуарах». У повідомленні також конкретизують:

«Програму транслюватимуть у сесійні дні в перерві між пленарними засіданнями (зазвичай з 13.00 до 14.00). Зокрема, сьогодні перша програма відбудеться в перерві IV пленарного засідання ХХХ сесії обласної ради VI скликання. 

Ведучою програми визначено журналіста телеканалу «Львів-ТБ» Тетяну Шпрінгер. До участі у бліц-інтерв’ю в рамках програми «У львівських кулуарах» зголосилися депутати: Ярослав Качмарик, Петро Іванишин, Оксана Юринець та Богдан Гагалюк.  

«Тема дня», яку обговорять депутати обласної ради – «Енергобезпека Львівщини».   Окрім того, телеглядачі зможуть побачити цей продукт у прямому ефірі на телеканалі «Львів-ТБ», а також на сайті Львівської обласної ради http://oblrada.lviv.ua в рубриці «Пряма трансляція».

Окремо зазначимо, що відповідно до укладеної угоди між телеканалом «Львів-ТБ» Львівської обласної ради і телеканалом «Рада» Верховної Ради України є домовленість про ретрансляцію програми «У львівських кулуарах» на парламентському телеканалі.    

Зазначимо, що вказана програма стане ефективним майданчиком для висвітлення діяльності Львівської обласної ради, зокрема, її депутатів, а також сприятиме озвученню перед громадою суспільно-політичних та економічних проблем регіону та пошуку ефективних шляхів для їх вирішення. 

Довідка:

Формат програми визначений в такому порядку: 

– за два дні до роботи сесії Львівської обласної ради працівник відділу інформації і зв’язків з громадськістю та журналіст телеканалу «Львів-ТБ» визначають «Тему дня», яку в рамках програми «У львівських кулуарах» обговорюватимуть депутати обласної ради;

– погоджену та затверджену начальником відділу інформації та зв’язків з громадськістю Львівської обласної ради «Тему дня» буде запропоновано на розгляд головам депутатських фракцій та позафракційним депутатам;

– голови депутатських фракцій визначатимуть по одному спікеру від фракції, який візьме участь у програмі «У львівських кулуарах». Позафракційні депутати погоджуватимуть додатково про своє бажання взяти участь у такій програмі;

– час, відведений депутатові на обговорення «Теми дня», становить до п’яти хвилин;

– до участі в програмі можуть долучитися (ставити запитання) журналісти різних засобів масової інформації, попередньо акредитувавшись у відділі інформації та зв’язків з громадськістю;  

– час на запитання журналістів та відповіді, надані їм депутатами, – до п’яти хвилин;  

– кількість депутатів – учасників програми «У львівських кулуарах» – чотири-п’ять осіб».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів