8 вересня у Львові прощатимуться з полеглим воїном 24-ї Залізної механізованої бригади Зеновієм Колодієм

15:56 7 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: uk.wikipedia.org

Як повідомили в неділю «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, заупокійна Літургія відбудеться в понеділок об 11.00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра та Павла, похорон – о 12.30 на полі почесних поховань №76 Личаківського кладовища.

Як повідомили в неділю «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, у понеділок у нашому місті прощатимуться з полеглим воїном 24-ї окремої Залізної механізованої бригади імені Данила Галицького – Зеновієм Колодієм 1993 року народження, який загинув у зоні АТО 1 вересня цього року. В повідомленні також зазначено:

«Заупокійна Літургія відбудеться в понеділок об 11.00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра та Павла. Похорон відбудеться о 12.30 год на полі почесних поховань №76 на Личаківському кладовищі. 

Як відомо, Зеновій Колодій загинув 1 вересня цього року у зоні АТО. Він служив у 24-ій механізованій бригаді. 

Парастас та прощання з Героєм відбудеться у неділю у Церкві Всіх Святих Українського народу, що на вул Симона Петлюри, 32. Домовину з тілом вже привезли в храм.

Відтак, у понеділок зранку у Церкві Всіх Святих Українського народу відбудеться Літургія, після чого тіло заупокійного перевезуть до будинку, де він мешкав, а звідти в Гарнізонний храм святих апостолів Петра та Павла. У Гарнізонному храмі о 11.00 год відбудеться Заупокійна Літургія. Поховають новітнього Героя України на полі почесних поховань №76 на Личаківському кладовищі орієнтовно о 12.30».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів