67 львівських правоохоронців – на блокпостах між Донеччиною й Харківщиною та на кордоні з Росією

09:00 23 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: kolomyya.org

Про це повідомив начальник обласного управління МВС – полковник міліції Дмитро Загарія.

Як повідомляє сьогодні, 23 травня, агенція «УНН», начальник Львівського обласного управління МВС – полковник міліції Дмитро Загарія – поінформував, що співробітники спеціального батальйону міліції та патрульно-постової служби ЛМУ ГУМВС України у Львівській області, які несуть службу у зоні проведення АТО, забезпечені всім необхідним майже на сто відсотків. Очільник міліції Львівщини, будучи у службовому відрядженні, особисто проінспектував умови в яких служать львівські міліціонери на кордоні Донецької та Харківської областей, наявність всіх необхідних спецзасобів та умови їх перебування.

«Працівники спеціального батальйону міліції та працівники патрульно-постової служби у кількості 67 чоловік несуть службу на блокпостах на кордоні з Донецькою та Харківською областей, також наші працівники знаходяться на блокпостах, які граничать з територією Росії», – зазначив Дмитро Загарія.

Він також відмітив, що у працівників міліції Львівщини високий моральний дух, умови не легкі, але вони повністю готові нести службу і вони достойно виконують свої службові обов’язки. «Ми додатково привезли їм харчі, засоби гігієни, спальні мішки, плащ-палатки, бронежилети та каски. Наші працівники забезпечені усім необхідним майже на сто відсотків», – додав Дмитро Загарія.

Як інформував «ЩЛ», у місця проведення антитерористичної операції відряджено 67 міліціонерів зі Львівщини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів