31 суддя ЛОАС мають лише 13 залів судових засідань

10:43 2 вересня 2013 р.

Суддям Львівського окружного адміністративного суду доводиться працювати в одному кабінеті разом із помічником і секретарем судових засідань.

Штатна чисельність суддів не є основним чинником прискорення розгляду справи. Окрім процесуальних моментів, які впливають на строки розгляду, вагомим чинником для Львівського окружного адміністративного суду є відсутність достатньої кількості залів судових засідань та службових кабінетів. Про це сказав голова Львівського окружного адміністративного суду Віталій Тертичний під час круглого столу на тему «Забезпечення рівного доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями до правосуддя». 

Зокрема, станом на сьогодні у розпорядженні 31-го судді є лише 13 залів судових засідань. Дехто з суддів працює в одному кабінеті разом із помічником і секретарем судових засідань. Тому задля заплановано збільшення кількості залів судових засідань і робочих кабінетів за рахунок вивільнених площ територіальним управлінням ДСА України у Львівській області ще до кінця 2013 року.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів