28 грудня у Львові проведуть акцію «Я не дякую хабарем»

22:05 25 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Я не дякую хабарем» в інтернет-мережі «Facebook»

У понеділок на площі біля Національного університету «Львівська політехніка» роздаватимуть червоні торбинки.

28 грудня біля головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка» відбудеться публічна акція проекту «Я не дякую хабарем». Захід проводить ГО «Інститут масової інформації» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» у рамках інформаційної кампанії проти побутового хабарництва.

«Акція спрямована на те, щоб залучити студентів до дискусії про «традиційну корупцію». «Корупція поширена насамперед там, де хабарі є традицією, і дуже важко боротися із корупцією там, де люди просто звикли вирішувати проблеми за допомогою хабарів», – зазначають організатори, спираючись на результати дослідження «Корупція та корупційні ризики в державних адміністративних органах: громадська думка населення України, підприємців, експертів»

Активісти-волонтери роздаватимуть червоні торбинки із написом «Я не дякую хабарем» та конверти «не для хабарів», у яких студенти зможуть знайти інформацію про проект та наліпки на залікову книгу. Про це повідомили сьогодні, 25 грудня, в київському часописі «День».

Натомість на сторцінці цієї акції в соціальній інтернет-мережі розповіли:

«У понеділок, 28 грудня, з 13:00 по 14:00 на площі біля Національного університету «Львівська політехніка» активісти-волонтери роздаватимуть червоні торбинки із написом «Я не дякую хабарем» та конверти «не для хабарів», у яких студенти зможуть знайти інформацію про проект та наліпки на залікову книгу.   Акцію проводить ГО «Інститут масової інформації» у рамках інформаційної кампанії проти побутового хабарництва.

Більше інформації про проект на Фейсбук-сторінці: https://www.facebook.com/thanksnotbribes2016/

Також запрошуємо всіх долучитися до онлайн-опитування проекту «Я не дякую хабарем» за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1IiJC4B0k1PlZW3IcP2K6sJPlOIY3q6z1Pq_y2KjXT5E/viewform

Проміжкові результати опитування та найцікавіші «корупційні» історії будуть опубліковані на Фейсбук-сторінці проекту та сайті «Ні корупції»:

http://nikorupciji.org/

https://www.facebook.com/events/779144275550848/».

Про це повідомили на сторінці акції «Я не дякую хабарем» в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів