18-21 вересня на святі «На каву до Львова» збиратимуть кошти фронтовикам

10:05 8 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ot-ot.lviv.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, кожен, хто здійснить благодійний внесок, отримає кавову зернинку й зможе долучитися до створення величезного панно «Make coffee. Not war».

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, 18-21 вересня на святі кава у нашому місті збиратимуть кошти фронтовикам. У повідомленні також конкретизують:

«Цього року свято «На каву до Львова» буде вже ввосьме, з 18 до 21 вересня. Формат заходу буде поєднано із соціальною складовою. Кожен, хто здійснить благодійний внесок, отримає кавову зернинку та зможе долучитися до створення величезного кавового панно «Make coffee. Not war». Саме у такий простий спосіб організатори збиратимуть кошти для закупівлі необхідних речей нашим військовим.

«Традиційно свято «На каву до Львова» триває три дні і збирає 100-120 тисяч кавоманів. Цього року воно прийматиме гостей чотири дні. Уявіть собі, якщо понад 100 тисяч людей відвідає фестиваль і пожертвує хоча б 1 гривню, ми зможемо зібрати чималу суму для підтримки української армії», – повідомив організатор свята Андрій Сидор.

Протягом останніх двох тижнів низка ресторанів міста вже передає на підтримку армії гривню з кожного оплаченого в закладі чеку. З радістю ресторатори відгукнулися і на пропозицію організаторів Кавового ярмарку віддати 1 гривню з кожного проданого горнятка кави.

«Усі ресторатори мусять нині, у цей нелегкий для України час, об’єднатись і допомогти нашим солдатам. У своєму закладі чи на фестивалі – важливо зробити свій внесок у цю добру справу. Тільки спільними зусиллями ми переможемо», – зазначає співзасновник Львівського туристичного Альянсу Марк Зархін.

У зв’язку з ситуацією в країні, на заході буде менше музичних виступів і концертів. Але традиційні та улюблені львів’янами і гостями міста заходи таки відбудуться. Зокрема, Кавова ВелоМИЛЯ, Кавовий ярмарок, Кавовий тур.

Також значно розширено професійну складову свята «На каву до Львова». Львів’яни та гості міста зможуть відвідати КаваEXPO, в якій братимуть участь провідні світові виробники обладнання та аксесуарів, побувати на п’яти офіційних національних чемпіонатах під егідою SCAE (Асоціація Спешіалті Кави Європи).

Організатор: компанія «ДікАрт» за підтримки Львівської міської ради та SCAE. Сайт свята: www.coffeefest.lviv.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів