17 березня відбудеться пленарне засідання сесії Львівської обласної ради

11:50 13 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облради, у вівторок, 17 березня, о 10.00 розпочнеться третє пленарне засідання ХХХІІІ сесії ЛОР.

У прес-службі обласної ради повідомили сьогодні, 13 березня, «Щоденному Львову»:

«12 березня відбулося засідання голів депутатських фракцій Львівської обласної ради, під час якого депутати обговорили питання стосовно формування порядку денного на третє пленарне засідання ХХХІІІ сесії Львівської обласної ради. Обласні обранці обговорили питання про розгляд на пленарному засіданні сесії, зокрема, таких питань: про звернення до Прем’єр-міністра України з приводу публічності проведення реформ адміністративно-територіального устрою на 2015-2017 роки; про програму розвитку сімейної медицини та її профілактичної спрямованості на 2015 рік; про затвердження Обласної програми щодо організації та проведення протокольних і масових заходів; про затвердження Обласної комплексної програми захисту, соціальної підтримки і реабілітації людей з інвалідністю на 2015-2018 роки; та інші.

Нагадаємо, третє пленарне засідання ХХХІІІ сесії Львівської обласної ради відбудеться у вівторок, 17 березня. Початок – о 10.00».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів