16 лютого відбудеться сесія Львівської обласної ради

19:09 29 січня 2021 р.

Фото до новини

16 лютого відбудеться сесія обласної ради, на якій заплановано затвердити низку обласних цільових програм, які наповнять змістом розвиток галузей області.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила голова Львівської бласної ради Ірина Гримак.

За її словами, Львівська обласна рада хоче планувати свою роботу і визначати пріоритети для розвитку об`єднаних територіальних громад, спираючись на думку їх керівників.

- Ми очікуємо, що кожна ОТГ, її керівник, її депутатський корпус  – це саме ті люди, ті команди, які повинні формувати думку, пріоритети та плани розвитку Львівщини в цілому.В результаті місцевих виборів у Львівській області сформовано  нові громади, ми отримали дуже багато нових якісних керівників, рад і, звичайно, достатньо оновлену, професійну, якісну нову команду в Львівській обласній раді,- зазначила Ірина Гримак.

Вона також повідомила, що сьогодні, під час стратегічної сесії, презентували для громад бачення Львівською облрадою програм, стратегію діяльності Асоціації мїісцевих рад "Ради Львівщини" та можливості залучення фінансових ресурсів через співпрацю ГО "Єврорегіон "Карпати -Україна".
.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів