15 лютого під Дебальцевим знищено 141 російського окупанта, ще 13 зникли бевісти, – радіоперехоплення

17:50 16 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: durdom.in.ua

Блогер Олег Ярчук навів у понеділок дані радіоперехоплення про те, що 15 лютого російські війська втратили під Дебальцевим 141 вбитими, 215 пораненими та 13 зниклими безвісти.

«Під час перемир’я російська армія продовжує нести втрати сотнями», – передає сьогодні, 16 лютого, дані радіоперехоплень інтернет-видання «7 Днів-Україна», конкретизуючи при цьому

«Дивне перемир’я як продовження дивної війни. За останні дві доби втрати кадрових частин Міноборони Росії такі самі як і раніше під час повноцінних бойових дій.

Те що на Донбасі воєнні дії продовжують вести непідконтрольні Кремлю банди, спростовують втрати серед кадрових військових. Наводимо для Вас радіограми російського командування, перехоплені українською радіорозвідкою.

Олег Ярчук у своєму блозі повідомляє, що всі втрати російських військ пов’язані з атаками на Дебальцевську дугу. Відомі втрати на час написання статті – троє вбитих мотострілків 37-ї окремої мотострілецької бригади разом з таком або бронетранспортером в котрому мабуть вони і перебували.

15 лютого на цьому ж самому напрямку російські війська, котрих там «немає» втратили 141 вбитими, 215 пораненими та 13 зниклими без вісті. В той же день російська армія втратила ще 15 одиниць бронетехніки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів