15-16 серпня зі 17.00 до 19.00 у Львові біля пам’ятника королю Данилу збиратимуть речі для бійців 24-ї бригади (відео)

12:28 15 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.comlluchkevych

Про це повідомляють прес-служба ГО «Пліч-о-пліч» і громадський активіст Люба Возняк.


Відео: Zaxid.Net TV

Прес-служба ГО «Пліч-о-пліч» повідомляє, що 15-16 серпня волонтери збиратимуть  із 17.00 до 19.00 у Львові біля пам’ятника королю Данилу в центрі Львова необхідні речі для бійців 24-ї бригади, які вночі на 13 серпня повернулися до Львова у коротку відпустку. Зокрема їм потрібні берці, форма, спальники, карімати.

Адже, як сказано в повідомленні, «хлопці повернулися голі, босі, так як усі їхні речі погоріли під час обстрілу під Зеленопіллям, тому зараз вони особливо потребують нашої моральної та матеріальної підтримки». Окрім того, просять всіх небайдужих у соціальних мережах висловлювати підтримку бійцям 24-ї бригади й іншим підрозділам, що захищають єдність, гідність і майбутнє нашої країни.

Натомість у Парку культури і відпочинку імені богдана Хмельницького в суботу, 16 серпня, організовують ярмарок смаколиків, за зібрані кошти обіцяють купити речі, яких потребують військові 24-ї бригади, які вже через тиждень знову відправляться в зону АТО. Своєю чергою, громадський активіст Люба Возняк повідомляє:

«Чи хтось з нас насправді розує, що відбувається? Повернулася 24 бригада з-під Зеленопілля, гола-боса.

Нагальні потреби – берці, форма, спальники, карімати. Вся оптика, яку ми та інші волонтерські групи чи приватно друзі закуповували для хлопців, – знищенна.

У них 5 днів відпустки – й на полігон, а з полігону вони вертатимуть у бій виснажені, зате «простріляні»(((. В дуже короткий термін треба їм допомогти.

Друга річ – 80-ка (80-та окрема аеромобільна бригада. – «ЩЛ»), наші львівські молоді хлопці, по яких навіть половини потреб не закрито... Наша волонтекрська група, чесно, не знає, з якої сторони підступити і взяти всього, що треба. Бо те, що хлопців відправляють без амуніції і інших важливих речей нікого не цікавить.

У ЗВ'ЯЗКУ З ТАКОЮ ВКРАЙ НАПРУЖЕНОЮ СИТУАЦІЄЮ, НАШІ ВОЛОНТЕРИ ЦЬОГО ТИЖНЯ СТОЯТИМУТЬ БІЛЯ КОРОЛЯ ДАНИЛА: ЧЕТВЕР, П'ЯТНИЦЯ, СУБОТА. ВСІ КОШТИ БУДУТЬ СПРЯМОВАНІ, ЩОБ МАКСИМАЛЬНО ДОПОМОГТИ 24БР 2 БАТ».

Люба Возняк повідомляє це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів