10 вантажівок з озброєними бойовиками готуються в Ростовській області Росії до прориву на Донбас (відео)

00:20 12 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AP

Про це повідомив телеканал «Інтер» з посиланням на місцевого журналіста Всеволода Филимоненко.


Відео: TVgolosnaroda

«Хартия'97» інформувала пізно ввечері 11 червня в повідомленні «Казахи й кавказці з Росії готують прорив у Луганськ через кордон»:

«На території Ростовської області формується нова колона для прориву в Україну. Про це повідомляє телеканал «Інтер» з посиланням на місцевого журналіста Всеволода Филимоненко.

Він розповів, що селище Тернове (Краснодонський район Луганської області. – «ЩЛ») вже зайняли бойовики, серед яких, окрім вже звичних кавказців, є й представники Казахстану. За словами журналіста, на територію населеного пункту заїхала колона з 10 вантажівок.

Він зазначив, що на території області продовжуються викрадання людей. Бойовики живуть у будинках місцевих жителів. Журналіст розповів подробиці про події в Донбасі за участю бойовиків казахської зовнішності.

Місцеве видання «Donbass.lg.ua» також зазначає, що керівництво прикордонної служби України дало команду прикордонникам поспішно зібратися, забрати все найцінніше, й залишити територію КПП «Берюкова» в Свердловському районі Луганської області. Співробітники, за словами журналістів, шоковані таким наказом, так як з боку Росії вже вишикувалася колона УРАЛів і КамАЗів, в яких сидять автоматники кавказької та казахської зовнішності».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів