Новини Львова (cтор. 6254)

Фото для новини

16:48 10 березня 2016 р.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом наруги у Львові над прапором окупантів (відео)

Речник прес-служби обласного управління Національної поліції Світлана Добровольська уточнила, що кримінальне провадження відрито не проти конкретних осіб, а за фактом самої події.

Кримінал

Фото для новини

16:37 10 березня 2016 р.

США продовжили санкції проти Віктора Медведчука і його російських друзів

Продовження санкцій США проти Росії свідчить, що Україна продовжує користуватись підтримкою на Заході. На рік, до березня 2017-го, продовжені санкції проти тих, хто причетний до придушення “Євромайдану” та анексії Криму.

Політика

Фото для новини

16:10 10 березня 2016 р.

На Львівщині обладнали GPS-навігаторами лісовози

Роботу й переміщення кожного автомобіля, зайнятого у вивезенні лісу, відслідковують в онлайн-режимі що дає можливість контролювати заплановані маршрути, використання палива і час вантаження та розвантаження лісопродукції.

Ситуації

Фото для новини

15:42 10 березня 2016 р.

Підпал «коктейлями Молотова» майстерні у Львові розслідують експерти (оновлено: відео)

В обласному ууправлінні Національної поліції повідомили в четвер: «На місці події працювала слідчо-оперативна група Личаківського відділу поліції. Наразі призначено низку експертиз».

Кримінал

Фото для новини

15:40 10 березня 2016 р.

Епідемічна ситуація у Львові залишається нестабільною

Начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб порадив у четвер: «Якщо впродовж трьох днів на фоні призначеного лікування чи самолікування ви не відчуваєте полегшення, а навпаки погіршення, обов’язково треба звернутися за допомогою і бути госпіталізованим в стаціонар».

Медицина

Фото для новини

15:32 10 березня 2016 р.

Учасники АТО можуть безкоштовно відвідувати матчі «Карпат» на «Арені Львів» (оновлено)

За три години до початку матчу біля кас стадіону стоятимуть члени організації учасників бойових дій та ветеранів АТО, які займатимуться організацією видачі квитків для бійців.

Спорт

Фото для новини

15:02 10 березня 2016 р.

Яценюка залишили олігархи Порошенко, Ахметов, Коломойський та Фірташ, – Гриценко

Анатолій Гриценко та його партія закликають до відставки уряду. Про це він заявив сьогодні, 10 березня, під час прес-конференції, яка відбулася у Львівському прес-клубі.

Політика