Новини Львова (cтор. 6015)

Фото для новини

18:23 31 травня 2016 р.

Львівська міська рада створила резервний фонд для Грибовицького сміттєзвалища

Сьогодні Львівська міська рада проголосувала за надання 14,25 млн. гривень з резервного фонду для ліквідації ситуації, що виникла на Грибовицькому сміттєзвалищі. З них 13,4 млн. передали до статутного фонду ЛКП «Збиранка», а решту 850 тисяч – ЛМКП «Львівводоканал» для закупівлі гідранта.

Економіка

Фото для новини

17:40 31 травня 2016 р.

Львівська облрада звернулася до уряду щодо фінансування рекультивації сміттєзвалища

Львівська обласна рада сьогодні звернулася до Кабінету Міністрів щодо фінансування заходів з рекультивації Грибовицького сміттєзвалища, а також створила робочу групу з депутатів та виконавчої влади для напрацювання шляхів вирішення проблеми. Подаємо бачення цієї події прес-службою ЛОО «Свобода».

Економіка

Фото для новини

17:08 31 травня 2016 р.

На Грибовицькому сміттєзвалищі знайдено першого загиблого рятувальника (+відео)

ГУ ДНС не повідомляє про долю інших рятувальників, присипаних учора після обіду тоннами сміття, але, на превеликий жаль, знайти їх живими вже майже ніхто не сподівається.

Ситуації

Фото для новини

14:58 31 травня 2016 р.

Перевізникам Львівщини дали 15 млн. гривень із 240 омріяних за пасажирів-пільговиків

15 млн. гривень з обласного бюджету отримають перевізники за відшкодування безкоштовного перевезення пільговиків. Йдеться насамперед про внутрішні маршрути в містах обласного значення, окрім Львова, і приміські маршрути. Їхні власники мріють про відшкодування вартістю аж 240 млн. гривень.

Економіка

Фото для новини

13:15 31 травня 2016 р.

На Донеччині загинув наш військовий і поранили двох, – АП (відео)

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник повідомив у вівторок: «За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, двоє – отримали поранення. Ці втрати українські війська понесли на Донецькому напрямку».

Політика