Новини Львова (cтор. 5788)

Фото для новини

16:14 25 серпня 2016 р.

Від Грибовицького сміттєзвалища до вулиці Щурата у Львові будують дорогу для сміття, – мешканці

Невідомі люди на техніці, яка належить невідомо кому, проводять земельні роботи на землі громади села Малехів поблизу сміттєзвалища в Грибовичах. Місцеві мешканці з'ясували, що роботи проводять трактористи з Івано-Франківської області.

Ситуації

Фото для новини

16:00 25 серпня 2016 р.

ЛОДА підготувала нове інформаційно-довідкове видання про Львівщину

Відділ адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації підготував до друку науково-довідкове видання «Адміністративно-територіальний поділ Львівської області. Органи влади. Об’єднані територіальні громади».

Політика

Фото для новини

15:45 25 серпня 2016 р.

У Львові навчатимуть берегти дітей від ДТП

У понеділок, 29 серпня, в коворкінгу «CoMMuna» на вулиці Кольберга відбудуться презентація проекту «Відповідальні батьки» та перший показовий тренінг у його межах.

Ситуації

Фото для новини

15:30 25 серпня 2016 р.

У Львові триває збір відпрацьованої техніки

Зібрану техніку розкомплектовують, частину передають на вторинне використання, решту – відповідним ліцензованим підприємствам на остаточне знешкодження.

Ситуації

Фото для новини

15:00 25 серпня 2016 р.

У Львові схопили грабіжника-іноземця

На вулиці Хуторівка до 45-річного львів’янина підійшов невідомий чоловік та зі застосуванням сили намагався заволодіти його барсеткою.

Кримінал

Фото для новини

14:15 25 серпня 2016 р.

У четвер Львові відбудеться виставка ошатного жіночого вбрання й прикрас

У четвер, 25 серпня, у другому корпусі Національному музеї імені Андрея Шептицького відбудеться виставка авторської колекції ошатного жіночого вбрання та прикрас від майстрів Л. Петрусь та О. Поцюрко.

Культура