Новини Львова (cтор. 5783)

Фото для новини

16:20 31 серпня 2016 р.

У Дрогобичі розпочався Антикорупційний форум

За результатами форуму буде напрацьовано механізми антикорупційної діяльності за декількома напрямками: публічність використання бюджетних коштів, прозорість у використанні землі та майна.

Політика

Фото для новини

14:45 31 серпня 2016 р.

Прикордонники подарували футбольній збірній України талісмани з передової (відео)

Полковник зі Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Валерій Данилевич передав футболістам вітання з лінії фронту разом із синьо-жовтим національним стягом, який ще вчора майорів на передовій.

Спорт

Фото для новини

14:14 31 серпня 2016 р.

1 вересня порядок на Львівщині забезпечуватимуть більше тисячі правоохоронців

Начальник сектору ювенальної превенції обласного управління поліції Віктор Новачук запевнив: «Зранку поліцейські наряди будуть максимально наближені до шкіл. Правоохоронці стежитимуть за тим, аби діти та їх батьки мали можливість відсвяткувати свято першого дзвоника максимально безпечно та комфортно».

Ситуації

Фото для новини

14:00 31 серпня 2016 р.

2017-й має стати роком відновлення мостів, – Мінінфраструктури

Міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив у середу: «У нас у дуже поганому стані знаходяться мости і є ситуації, коли падіння або руйнація одного мосту відрізає фактично одну область від іншої. Я це бачив у західній Україні, така ж ситуація й на сході».

Ситуації

Фото для новини

13:40 31 серпня 2016 р.

У Мостиському районі ще ремонтують 39 об’єктів

Начальник управління аналізу та стратегічного планування департаменту економічної політики Львівської ОДА Валентина Москаленко запевнила: «У 2016 році на фінансування проектів регіонального розвитку в Мостиському районі з різних джерел передбачено 28 мільйонів та 883 тисяч гривень на 47 об’єктів».

Ситуації

Фото для новини

13:15 31 серпня 2016 р.

На сході України гинули вчора тільки російські окупанти, – АП (відео)

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомив у середу: «За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, один військовослужбовець отримав поранення. Підтверджені втрати противника – троє загиблих та восьмеро поранених окупантів».

Політика