Новини Львова (cтор. 5557)

Фото для новини

17:55 16 грудня 2016 р.

Видавництво «ОВК» шукає авторів художньої та публіцистичної літертури

Видавництво «ОВК» оголосило конкурс на кращий художній твір. Твори розпочали приймати з 1 грудня, і всі автори зможуть їх подавати впродовж зими. Це – вже другий такий конкурс цього видавництва. Торік перемогу здобули книга для дітей «Отісатко» Валентини Попелюшки та казка для дорослих «Мандрівна відьма» Стефанії Кромської.

Культура

16:50 16 грудня 2016 р.

Екологи визначили переможців конкурсу «Зелені оази Львівщини»

У четвер, 15 грудня, у приміщенні департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації відбулося нагородження переможців обласного огляд-конкурсу «Зелені оази Львівщини».

Природа

Фото для новини

16:30 16 грудня 2016 р.

У Львівському історичному музеї відкриють виставку «Портрет солдата»

У суботу, 17 грудня, о 14:00 у приміщенні Львівського історичного музею на площі Ринок, 6) розпочнеться церемонія відкриття виставки фоторобіт журналістки та фотографа Віки Ясинської «Портрет солдата».

Культура

16:25 16 грудня 2016 р.

Правоохоронці викрили у Львові шахрая, який «банкрутив» сільгоспвиробників

Працівники управління захисту економіки у Львівській області викрили схему незаконного заволодіння соєю, в результаті чого виробники цієї продукції доводились до банкрутства.

Кримінал

16:00 16 грудня 2016 р.

Святий Миколай завітає до маленьких львів’ян уже 17 грудня

Завтра Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведе в співпраці з Центром творчості дітей та юнацтва Галичини та благодійної підтримки готелю «Леополіс» свято «З Миколаєм у теплій хатині».

Культура