Новини Львова (cтор. 5430)

20:15 1 лютого 2017 р.

Іноземні інструктори продовжуватимуть підготовку українських бійців на Яворівщині

У четвер, 2 лютого, на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного в селищі Старичі у Яворівському районі Львівської області відбудеться урочиста церемонія.

Ситуації

18:15 1 лютого 2017 р.

«На «Збиранці» треба невідкладно проводити протиаварійні роботи», – ЛМР

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Сергій Бабак наголосив у середу, що роботи із укріплення тіла полігону та рекультивації Львівського міського полігону твердих побутових відходів у селі Великі Грибовичі потрібно проводити якнайшвидше.

Ситуації

18:00 1 лютого 2017 р.

Відведена під сміттєзвалище ділянка на Яворівщині є непридатною, – експерт

Заступник керівника науково-експертної групи Юрій Зима попередив, що розміщення полігону твердих побутових відходів на території колишніх гірничо-хімічних підприємств може спричинити різко негативний вплив на місцеве водне та геологічне середовище, повітря та ґрунти, рослинний та тваринний світ.

Ситуації

14:30 1 лютого 2017 р.

Дітей із мікрорайону Левандівка обслуговуватимуть у 3-й міській поліклініці Львова

Відтепер маленьких пацієнтів мікрорайону Левандівка обслуговуватимуть у дитячому поліклінічному відділенні 3-ї міської поліклініки на вулиці Повітряній, 99 (колишня Дорожня поліклініка).

Медицина

14:00 1 лютого 2017 р.

Місцеві бюджети на Львівщині отримали в січні 719 мільйонів гривень

У січні 2017 року до місцевих бюджетів у Львівській області надійшли мільйонів гривень податків та неподаткових платежів – на 239 мільйонів гривень або 50% більше порівняно з відповідним періодом минулого року та становить 109% до оперативного плану на січень цього року.

Економіка

Фото для новини

13:40 1 лютого 2017 р.

Показові навчання сил цивільного захисту Львівщини на «Фуджікурі» завершилися

Голова Львівської ОДА Олег Синютка переконався, що, за його словами, рятувальні служби завдяки хорошим технічним засобам та вишколу особового складу готові вчасно та якісно відреагувати на виникнення будь-якої ситуації та врятувати людей.

Ситуації