Новини Львова (cтор. 5424)

Фото для новини

18:15 4 лютого 2017 р.

Оперативники СБУ затримали на Львівщині прикордонників-здирників

Керівники середньої ланки Держприкордонслужби вимагали від підприємця дві тисячі доларів за неперешкоджання в переміщенні товарно-матеріальних цінностей на митну територію України.

Кримінал

Фото для новини

13:40 4 лютого 2017 р.

На фронті полягли троє воїнів і поранені восьмеро, – Міноборони

Речник міністерства оборони Олександр Мотузяник повідомив на брифінгу в суботу: «За минулу добу внаслідок бойових дій троє українських військовослужбовців загинули, восьмеро – отримали поранення».

Політика

Фото для новини

10:34 4 лютого 2017 р.

Адвокат пов’язав щезнення Петра Кондрака зі справою Дмитра Гаврилюка

2 лютого Львівський апеляційний суд прийняв рішення відпустити під заставу у півтора мільйона гривень Дмитра Гаврилюка, якого звинувачують в організації замаху на бізнесмена Богдана Копитка. Того ж дня, ближче до півночі, у СІЗО в Чернівцях, де перебував Дмитро Гаврилюк, з’явилися невідомі працівники поліції, які силоміць вивезли його до Львова.

Кримінал

17:35 3 лютого 2017 р.

«Львівелектротранс» недорахувався через свавільні паркування 84 333 гривень

У комунальному підприємстві запевнили в п’ятницю: «Основною причиною простоїв електротранспорту Львова у січні стали ДТП та порушення правил паркування на вулицях міста».

Економіка

Фото для новини

17:20 3 лютого 2017 р.

Голова Львівської обласної ради закликав районні співфінансувати медицину

Олександр Ганущин заявив у п’ятницю: «Державного ресурсу на потреби важкохворих не передбачається, відтак витрати на дороговартісні медикаменти та лікування лягло на обласні ради»

Медицина