Новини Львова (cтор. 7578)

Фото для новини

23:10 5 грудня 2014 р.

Російські солдати, які перебувають на території України, під приводами відмовляються йти в бій, – АТЦ (відео)

Прес-офіцер Антитерористичного центру Олексій Дмитрашківський повідомив у п'ятницю: «Російські солдати, які перебувають на території України, під приводами відмовляються йти в бій».

Політика

Фото для новини

21:53 5 грудня 2014 р.

У Польщі дешевшає бензин

У Польщі дешевшає бензин – тільки впродовж тижня ціна літра пального впала у середньому на 20 ґрошів, тобто приблизно на 5 євроцентів.

Економіка

Фото для новини

20:00 5 грудня 2014 р.

У Городку на Львівщині загинула внаслідок зсуву ґрунту людина

Як повідомили в п'ятницю в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, під час Подія проведення земляних робіт при влаштуванні котловану сталася трагедія.

Ситуації

Фото для новини

19:35 5 грудня 2014 р.

Сьогодні українська артилерія тричі відповіла вогневими ударами на 29 обстрілів ворога (відео)

У прес-центр АТО повідомили в п'ятницю: «Захисники нового терміналу аеропорту змусили бандитів відійти, залишаючи на полі бою тіла своїх поплічників. Моральний дух терористів після гідної відсічі наших кіборгів сильно впав».

Політика

Фото для новини

19:12 5 грудня 2014 р.

Польща видаватиме українцям дворічні туристичні візи, – посол

Посол України у Варшаві Андрія Дещиця повідомив у п'ятницю: «Результат українсько-польських консульських консультацій: Польща видаватиме дворічні турвізи, розширимо малий прикордонний рух до 50+ км, починаємо переговорний процесс».

Політика

Фото для новини

18:44 5 грудня 2014 р.

У Львові обіцяють відкрити наступного тижня вулицю Польову

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, наступного тижня відкриють для проїзду відремонтовану вулицю Польову на ділянці від Старознесенської до залізничного переїзду.

Ситуації

Фото для новини

18:18 5 грудня 2014 р.

19 грудня у Львові відкриється «Зимовий парк»

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, зимова локація діятиме в Центральному Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького до кінця зими з 11.00 до 23.00.

Культура

Фото для новини

18:10 5 грудня 2014 р.

Виконавчий комітет ЛМР затвердив «Положення про регламентований в’їзд у пішохідну зону» Львова

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради ЛМР, сьогодні, 5 грудня, її виконавчий комітет затвердив Положення про регламентований в’їзд транспортних засобів у пішохідну зону центральної частини м. Львова, обмеженої проспектом Свободи, площами Торговою, Данила Галицького й Міцкевича та вулицями Підвальною й Валовою.

Ситуації

Фото для новини

17:50 5 грудня 2014 р.

ДАІ поперджає водіїв Львівщини – завтра прогнозують сніг, туман та ожеледь

У прес-службі обласного управління Державтоінспекції закликають дотримуватися безпечної швидкості руху, інтервалу та дистанції, уникати ризикованих маневрувань, із обережністю рухатися на спусках та підйомах, мостах, за умов недостатньої видимості – обов’язково вмикати ближнє світло фар.

Природа

Фото для новини

17:30 5 грудня 2014 р.

Під Маріуполь перекидують російських десантників, – правозахисники

Як повідомили «Солдатські матері Санкт-Петербурга», російським військовослужбовцям однієї з частин 331-го гвардійського парашутно-десантного полку в Костромі оголосили, що їхні контракти розірвано і тепер вони «ополченці» й очікують наказу висунутися в напрямку Маріуполя

Політика