Завтра у Львові заплановано провести інтернет-форум «Lviv iCamp 2013»

16:58 25 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: tojnet.tj

На ньому говоритимуть про те, як почати заробляти через інтернет та як правильно рекламувати в мережі свої продукти та послуги.

Як інформує прес-служба міської ради, близько 300 інтернет-діячів з Києва, Вінниці, Рівного, Тернополя, Львова та інших міст України зберуться 26 жовтня на конференцію «Lviv iCamp 2013». Причому така зустріч відбувається у Львові вже вчетверте. Її організатори, запевняють, що «подібні конференції є лише в Києві, Одесі та Харкові», що «львів’янам Форум допоможе розвивати Інтернет-бізнес».

У листопаді 2010 року конференція зібрала близько 250 ентузіастів Інтернету. В жовтні 2011 на «iCamp» були уже присутні близько 600 осіб – підприємців з офф-лайнового бізнесу, стартапщиків, програмістів, блогерів, власників Інтернет-магазинів. У жовтні 2012 на «iCamp», який відбувся спільно з «Призма24, відвідало близько 450 учасників.

На конференції будуть розкриті питання, як почати заробляти через інтернет та як правильно рекламувати в мережі свої продукти та послуги. Будуть показані приклади успішних інтернет магазинів.

Також учасники зможуть задати питання, які їх цікавлять та знайти виконавців для виконання робіт, пов’язаних з просуванням в інтернеті. В рамках події запланована також біржа контактів, покликана об’єднати гравців даного ринку.

«Lviv iCamp 2013» буде відбуватися в приміщенні Українського католицького університету за адресою: вул. Хуторівка, 35А.

Організатором конференції є «Lviv Startup Club» – організація, створена для підтримки «StartUp»-підприємців у Львові. Станом на 2013 рік вона проводить чім різних технологічних конференцій.

Більше інформації – на сайті www.icamp.lviv.ua. Контактний тел: +38 (097)-776-20-68, e-mail: pavlo@startup.lviv.ua

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів