Завтра о 17.00 відбудуться установчі збори Львівської асоціації велосипедистів

12:28 16 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, завтра, 17 січня о 17.00 в приміщенні антикафе «Come In!» на вулиці Крушельницької, 3 відбудуться установчі збори ГО «Львівська асоціація велосипедистів» (ЛАВ).

У прес-службі міської ради повідомили п’ятницю «Щоденному Львову», що завтра, 17 січня о 17.00 в приміщенні антикафе «Come In!» на вулиці Крушельницької, 3 відбудуться установчі збори ГО «Львівська асоціація велосипедистів» (ЛАВ). У повідомленні також конкретизують:

«Організація повинна об’єднати людей, котрі бажають жити у місті, комфортному для усіх учасників дорожнього руху, і у якому справді хочеться жити. Також вона має стати майданчиком для обміну ідеями і втіленням їх у реальність. В організації також розповіли:

«Ідея створення громадської організації на базі ініціативи Асоціації велосипедистів Львова існувала давно. Досвід показує, що багато питань, пов’язаних з велорухом, важко вирішити без статусу громадської організації.

ЛАВ повинна стати платформою для об’єднання різноманітних ініціатив, які відстоюють інтереси велосипедистів, потужним інструментом впливу громадськості на місцеву владу щодо створення належних умов для велосипедистів. Громадська організація зможе легше залучати грантові і спонсорські кошти для реалізації різноманітних велоініціатив».

Більш детальна інформація, статут та структура ЛАВ – за сайті: http://lav.org.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів