З якими викликами зіштовхнулися розробники Apple у 2022 році?

12:47 14 листопада 2022 р.

Фото до новини

Якщо замовити iPhone 14 вже зараз, то власник отримає його лише наприкінці місяця або й на початку грудня.

Після скандалу, який відбувся одразу після придбання перших моделей iPhone 14, пройшло зовсім небагато часу. Величезна кількість користувачів були здивовані незвичною вібрацією, яка виникає під час роботи iPhone 14. Деякі з користувачів фіксували дивну роботу камери. Щодо цих відхилень, компанія вирішила всі питання. Але наразі все більше складнощів виникає в процесі виготовлення пристроїв.

Складнощі у виробництві Apple

Справа в тому, що у вересні компанія оголосила про збільшення вартості та встановлення наднових чипів, лише у преміальні моделі iPhone 14 pro та iPhone 14 про макс. Бюджетні моделі Apple на mrfix.ua доповнені  старими процесорами, які були виготовлені минулого року. Вже зараз виникає величезна кількість новин про сплеск захворювання на covid у китайському місті, де заснований завод з виготовлення iPhone. Наразі Foxconn в Чжэнчжоу працює нестабільно. Якщо вірити заявам власників, то у пріоритеті зовсім не продуктивність праці, а здоров'я робітників.

Через недостатню кількість кадрів, які зараз знаходяться у вимушених відпустках та на лікарняних, затримуються поставки та виготовлення нових моделей. Якщо замовити iPhone 14 вже зараз, то власник отримає його лише в кінці місяця, або взагалі на початку грудня. Така ситуація складається вже не вперше. Здорожчання техніки було спровоковане не лише зростанням ціни деяких комплектуючих, але й проблемами, пов’язаними з кадрами, яких не вистачало на китайських виробництвах.

Новинки та покращення програмного забезпечення техніки Apple

Не дивлячись на складнощі, які виникли у компанії apple, це один з найбільш відомих виробників комп'ютерної техніки та сучасних мобільних смартфонів.

Новинки від Apple:

  • Нещодавно компанія оголосила про оновлення програмного забезпечення навушників airpods 2 та airpods pro. Щоб вони вступили в дію, достатньо лише повністю зарядити навушники, а потім під’єднати їх до смартфону.
  • В такому випадку оновлення відбудеться автоматично. Спеціалісти гарантують, що після цієї маніпуляції покращиться звук, а також суттєво прискориться процес роботи гаджетів.
  • Нагадаємо, що у вересні 2022 року компанії apple здійснила презентацію кількох нових приладів offline. Минулого року презентація відбувалася в онлайн-форматі. Користувачів приємно здивував формат презентації, яка захопила їх своєю яскравістю та новими розробками, що запропонували інженери компанії, а також програмісти.

Приємною новиною стало видалення чубчика, та заміна його на стильну мультимедійну камеру, завдяки якій користувач може бачити вхідні дзвінки та повідомлення. Компанія продовжує втрачати величезні гроші на екологічну безпеку, використовуючи вторинну сировину та відмовляється від випуску у стандартній комплектації айфону зарядних пристроїв. Компанія заявила, що всі власники iPhone можуть придбати зарядний пристрій окремо.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів