Який чохол вибрати для iPad Pro 12.9?

10:17 22 січня 2022 р.

Фото до новини

Останній iPad Pro - це найкращий планшет, який можна купити завдяки швидкості його чіпа M1 і якості дисплея Liquid Retina.

Ми вважаємо, що дуже важливо захистити свій гаджет високоякісним чохлом, щоб він довгі роки виглядав як новий.

Найбільш вигідні співвідношення ціни та якості

Якщо вам просто потрібен купити чохол для iPad Pro 12.9 гарної якості, не витрачаючи цілий стан, ваш найкращий варіант – цей класичний чорний чохол для iPad.

У ньому є все необхідне для ефективного використання вашого iPad та захисту його від випадкових пошкоджень.

Цей чохол компактний і легко переноситься. Класична чорна обкладинка в книжковій палітурці однаково добре підходить як для бізнесу, так і для особистого використання. Вона оснащена технологією Smart Cover, яка автоматично активує цикли сну та неспання вашого iPad залежно від вашого використання.

І останнє, але не менш важливе: нещодавно перероблений полімерний лоток забезпечує чудовий захист від падінь, доступ за допомогою кнопок та сумісність із Smart Keyboard.

КРАЩИЙ БЮДЖЕТНИЙ ЧОХОЛ ДЛЯ IPAD

iPad не дешевий. Навіть найпростіша модель коштує близько 350 доларів. Але не хвилюйтеся - навіть якщо ви витратили всі свої гроші на новий iPad, ви все одно можете собі дозволити якісний чохол. Чохол Speck Balance Folio для iPad недорогий, але забезпечує відмінний захист від пошкоджень.

У вас немає сумісності зі Smart Keyboard або вбудованого власника Apple Pencil, але ви отримуєте захист від падіння з висоти до 4 футів та можливість регулювати положення вашого iPad для читання та введення тексту. На чохол також поширюється щедра гарантія терміном на 1 рік, і ви можете вибрати один із кількох кумедних колірних варіантів.

НАЙМІЦНІШИЙ ЧОХОЛ ДЛЯ IPAD

Не всім потрібний прикріплений чохол для iPad, але життя в дорозі тяжке, і вам все одно потрібний спосіб захистити свій пристрій, коли ви переносите його з місця на місце. Рішення? Міцний чохол DODOcase.

Нам подобається цей чохол для iPad з трьох причин.

По-перше, тришарове вощене полотно зовні забезпечує надійний захист протягом багатьох років інтенсивного використання. Це навіть призначене для того, щоб добре старіти і з часом утворити гарну патину. Як це круто!

По-друге, цей чохол дуже зручний у використанні. У ньому є місце для вашого iPad та клавіатури Smart Keyboard зі шкіряною застібкою-кнопкою та еластичною петлею, щоб усе було надійно закріплене. Просто дістаньте свій iPad для використання та вставте його назад, коли настане час йти.

І третя причина, через яку ми любимо міцний рукав? Все просто - це екологічно зроблено місцевими майстрами в США.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів