Як правильно підбирати золоті каблучки «Доріжка», щоби було зручно носити? «Oniks» дає поради

17:41 19 серпня 2022 р.

Фото до новини

Стильні каблучки вважаються основою будь-якого образу. Вони додають нових фарб, вдало розставляють акценти. А ще вони демонструють ваш бездоганний смак. Вам лише потрібно серед величезного асортименту підібрати найкращі прикраси.

Популярні золоті каблучки «Доріжка» стануть ідеальним варіантом, щоби поповнити шкатулку. Величезний асортимент https://oniks.ua/categories/rings/metal-is-zoloto-and-poleznyyfiltr-is-s_dorozhkoy_kamney/ постійно розширюється і ви без проблем можете придбати прикрасу своєї мрії. Залишилось лише визначитись з певними моментами, в чому і допоможуть поради від «Oniks».

Обручка

На що потрібно звернути увагу під час вибору?

Ювелірний асортимент постійно розширюється. Іноді навіть очі розбігаються від такої краси. Через це деякі модниці допускаються однієї помилки – вони купують перший-ліпший аксесуар. Потім деякі про це шкодують, оскільки не можуть носити прикрасу.

Щоб такого не сталось, потрібно продумати деякі моменти:

  • Визначтесь з розмірами самих камінців. Якщо плануєте щоденно носити каблучку, віддавайте перевагу дрібним вставкам. Вони не будуть заважати виконувати домашні справи. Прикраса буде доповненням лише вечірніх образів? В такому випадку можете вибирати будь-який варіант.
  • Ще такий важливий момент – закріплення самих камінців. Бажано, щоб вони були не приклеєні, а надійно закріплені. Якщо говорити про різновиди, то глухий тип варто вибирати тим, у кого дуже активний ритм життя. Просто краї вставки не виступають за сам обідок. Якщо говорити про крапановий тип, тут можна максимально роздивитись сам камінець. Не у всіх випадках він підходить, це все залежить від самого камінця. Досить часто може використовуватись канальний тип, де присутні вставки однакового розміру.
  • Зверніть увагу на додаткові елементи, якщо вони присутні в оформленні. Досить часто в дизайн додають невеликі підвіски. Це може бути одна фігурка чи одразу декілька. Якщо їх декілька, вони мають бути мінімальних розмірів, щоб не заважати виконувати домашні справи. Буває таке, що в оформленні присутній ланцюжок. Він потрібний, щоб з’єднати декілька частин.

Обручка

Вибір каблучок тільки здається дуже складним процесом. Вам потрібно продумати основні моменти, щоби вдалось підібрати  найкращі прикраси. Підказки від «Oniks» не дадуть загубитись у величезному асортименті. Ви підберете стильні аксесуари, які будете носити із задоволенням.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів