Вихованець львівської академії отримав відзнаку британської

16:32 13 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: asv.gov.ua

Курсант Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Артем Бараненко отримав особливу відзнаку – Шаблю кращого закордонного випускника Королівської академії сухопутних військ Великої Британії в Сандгерсті в цьому році.

Про це повідомили у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, де також розповіли: «Артем Бараненко став першим українцем, який удостоївся цієї високої відзнаки в стінах цього закладу. Щороку відзнака присуджується курсанту, який продемонстрував найвищі результати у навчанні та під час іспитів. Цього року в Королівській академії навчалось 33 офіцери, які представляли збройні сили 22-х різних країн – від Афганістану, Албанії, Азербайджану до України та США.

«На цьогорічній випускній церемонії були також присутні батьки Артема, які розділили з ним цей зворушливий момент і не приховували радості та гордості за сина. Нагороду українцю вручав командувач Королівської академії сухопутних військ Великої Британії та кавалер Ордену Британської Імперії – генерал-майор Пол Ненсон», – поінформували також у львівській військовій академії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів