Варіанти офісних курсів англійської з носієм мови

09:20 16 грудня 2021 р.

Офісні курси англійської з носієм мови - чудова можливість покращити розмовні навички для роботи з клієнтами та міжнародними колегами.

Офісні курси англійської з носієм мови - чудова можливість покращити розмовні навички для роботи з клієнтами та міжнародними колегами.

Курси англійської з носієм мови в офісі: варіанти навчання. Розмовні клуби, мітапи, тренінги, настільні ігри та інші варіанти з носієм мови.

Курси англійської з носієм мови в офісі

Корпоративні курси англійської з носієм мови мають багато переваг та варіацій. З їх допомогою співробітники зможуть прокачати розмовні навички для роботи та повсякденного життя. Навчання в офісі дозволить заощадити час на дорогу, а спільне навчання з колегами мотивуватиме. До плюсів також належать зручний графік та індивідуальна програма для кожної компанії. Так, наприклад, курси корпоративної англійської Yappi Corporate https://yappicorp.com.ua пропонують заняття з урахуванням специфіки роботи компанії, її потреб та можливостей. Є варіанти навчання з носієм мови онлайн та офлайн.

Раніше ми докладно розповідали про особливості курсів із носієм англійської мови, сьогодні розглянемо формати таких уроків. Адже корпоративне навчання є одним з елементів тимбілдингу, який підвищує рівень корпоративної культури, дозволяє колегам поспілкуватися у неформальній обстановці.

Курси англійської з носієм мови: варіанти навчання

Курси англійської з носієм мови — це не тільки класичні уроки, на яких відпрацьовується певна тема, перевіряються домашні завдання. Заняття можуть проходити в різних форматах, входити в програму навчання або бути позаурочними, формуватися організаторами на запит або проводитися самими співробітниками. Варіанти корпоративних уроків із носієм мови:

  • тематичні розмовні клуби: обговорення книг, спортивних подій, фільмів та серіалів, кулінарні майстер-класи. Відмінний варіант для тимбілдінгу з користю для іноземної;

  • настільні ігри: ділові, розважальні, запам'ятовування англійських слів. Тут і логіка, і азарт, і командна робота та вдосконалення іноземної;

  • вечірки: національні свята, тематичні заходи, вигадані нагоди. На таких вечірках можна попрактикувати свої розмовні навички у неформальній обстановці, поповнити словниковий запас, який можна використовувати для знайомства та small talks;

  • профільні мітапи та воркшопи. Іноземний викладач може провести для вас профільне заняття, на якому можна покращити не лише іноземну але й професійні знання;

  • тренінги. Заходи, які також дозволяють прокачати як певну навичку, так і професійні знання.

Вище перелічені активності на курсах з носієм мови допомагають поповнити словниковий запас профільною та лексикою для повсякденного життя, покращити аудіювання, позбутися мовного бар'єру, цікаво провести час із колегами. 

Крім того, ви можете запросити іноземного викладача на свій тімбілдінг. Наприклад, на перегляд фільму чи спортивного матчу в офісі, тематичну вечірку чи прогулянку містом. Так ви зможете більше поспілкуватися в неформальній атмосфері, дізнатися більше про культуру країни викладача, поставити запитання.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів