Успішність у школі неподалік Львова значно зросла завдяки впровадженню НОП

15:24 4 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе повідомив у п’ятницю, 4 січня: «На Львівщині у звичайній сільській школі, завдяки впровадженню НОП, значно зросла успішність учнів».

Заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе розповів також: «Раніше в селі Наварія на Львівщині на цьому місці роками стояв довгобуд. А діти були змушені навчатися у непридатних, непристосованих приміщеннях. Тепер тут сучасна школа на 330 учнів з необхідними комфортними умовами для навчання, теплим фасадом та сучасним дизайном за принципами Нового освітнього простору. Діти щасливі тут навчатися, вони стали перемагати на олімпіадах та різних змаганнях. Адже в такій школі дуже легко гарно вчитися, сюди хочеться бігти на уроки».

Про це повідомили в п’ятницю, 4 січня, на «Урядовому порталі», де також поінформували: «У Наварійській школі був зроблений теплий і яскравий фасад будівлі, кольоровий дизайн коридорів і зон відпочинку, у класах – мотивуючий простір і сучасне обладнання. Тут впроваджені всі необхідні умови для інклюзивного навчання дітей з особливими потребами, щоб вони також могли отримувати якісну освіту на рівні зі всіма учнями».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів