У трьох школах Львова планують відремонтувати басейни

16:15 9 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У ЛМР запевнили, що цього року коштом міста буде відремонтовано три басейни у школах.

Про це повідомили у вівторок, 9 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Загалом у навчальних закладах міста є 28 басейнів, дев’ять із яких потребують капітального ремонту. Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий проінспектував виконання будівельно-ремонтних робіт в школах №29 та №47, де облаштовують басейн, котрий не працював з 2005 року, та будують спортивний зал.

Андрій Садовий зазначив: «Для нас є важливим, аби біля кожної школи чи садочка був якісний спортивний майданчик, спортивний зал, де можливо – басейн. Бо окрім інтелектуальної складової у освітніх закладах, дуже важливою є фізична підготовка дітей. Таку спортивну інфраструктуру в навчальний час можуть використовувати освітні заклади, а після уроків – мешканці мікрорайону».

«Вартість капітального ремонту одного басейну в школі становить близько дев’яти мільйонів гривень. Загалом на ремонт басейнів у 2019 році передбачено кошти в сумі 2,4 млн. гривень (для ремонту басейнів у СЗШ №86, №29 та №72)», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів