У соцмережі LinkedIn - 259 млн осіб

10:51 30 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: consulting-ua.com

У соціальній мережі LinkedIn збільшилася кількість користувачів на 38% - до 259 млн осіб, причому значна їх частина для виходу в мережу використовує мобільні пристрої. Про це йдеться у прес-релізі компанії.

Виторг компанії в ІІІ кварталі 2013 року зріс на 56% щодо III кварталу 2012 р. - до 393 млн. Скоригований дохід склав 39 центів на акцію. Зі свого боку, аналітики Уолл-стріт уважають, що цей показник буде на рівні лише 32 центи на акцію при 385,4 млн дол. виторгу. Однак через високі витрати у III кварталі, LinkedIn відзвітувала з чистим збитком у розмірі 3,4 млн дол.

Інвестори - не в захваті від таких результатів. Унаслідок цього акції LinkedIn впали на кілька відсотків, що спричинило за собою зниження прогнозу на останній квартал 2013 р. Але за рік акції компанії зросли на 114%.

У 2014 р. професійна соціальна мережа, призначена для пошуку і встановлення ділових контактів, планує збільшити чисельність мобільних користувачів до показника в 50% від загальної кількості відвідувачів свого сервісу.

На підтвердження цих планів LinkedIn представила дві нові мобільні програми для фахівців з підбору персоналу і роботодавців.

Перша з них - Mobile Work With Us дозволяє компаніям розміщувати оголошення про вільні вакансії на своїй сторінці в LinkedIn. Друга - Recruiter Mobile розроблене, щоб допомогти хедхантерам простіше залучати шукачів.
 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів