У школах Львова через коронавірус класи переводять на дистанційне навчання

10:50 7 вересня 2020 р.

Фото до новини

Від сьогодні у двох школах міста по одному класу буде переведено на дистанційне навчання, оскільки виявлено одного хворого працівника та одного учня, у яких є позитивний ПЛР-тест на коронавірус. Інші класи у цих школах продовжують навчання у звичному режимі.

Про це повідомили у міському управлінні освіти, пише DailyLviv.

Станом на сьогодні не працюють два садочки міста, їхню роботу призупинили ще минулого тижня також через виявлення хворих. Йдеться про ДНЗ № 135 та № 1.

«Ці два садочки призупинили роботу ще раніше, нових садочків, які б призупиняли роботу, станом на сьогодні нема.

Зараз маємо таку ситуацію, що загалом по міста садочки відвідує десь 38% дітей", — уточнила Зоряна Довганик, начальниця управління освіти ЛМР.

Також від сьогодні призупинено роботу одного класу в школі «Джерельце», де захворіла асистент вчителя. У цьому класі буде організовано дистанційне навчання на 14 днів.

«Від сьогодні призупинена робота одного класу у школі «Джерельце». У п`ятницю отримали позитивний ПЛР-аналіз у асистента вчителя, тому лише один клас буде вчитись дистанційно.

Ще сьогодні ми отримали інформацію, що у одного учня зі школи № 46 також підтверджено ПЛР, тому весь клас йде на дистанційне навчання", — додала Зоряна Довганик.

Нагадаємо, ще до 1 вересня серед працівників галузі освіти було виявлено 33 осіб з діагнозом коронавірусу, тому ці працівники до роботи з 1 вересня не приступили.

«Ці 33 особи не контактували з учнями та іншими працівниками, оскільки з 1 вересня не виходили на роботу, захворювання у них виявлено ще до початку навчального року», — уточнила Зоряна Довганик.

Загалом у школах міста працює понад 9600 осіб, а у садочках — 4650 осіб. Відтак, відсоток захворілих працівників є незначним.

Нагадаємо, від 7 вересня, діятиме нове епідемічне зонування.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів