У Польщі 11 300 українських школярів склали іспит за 8 клас

09:38 4 липня 2024 р.

Фото до новини

Цьогоріч, понад 220 тисяч учнів з усієї Польщі, зокрема з біженцями з України, складали екзамен за восьмий клас.

З кожним роком українські студенти все краще складають цей іспит, про що повідомляє ЦЕК. Про це інформує InPoland, пише DailyLviv.com.

Цього року завдання з математики були двома мовами – українською та польською. Студенти мали відповідати на запитання польською мовою. Також українцям надається додатковий час для складання іспиту з польської мови та можливість користуватися двомовними словниками.

Результати іспиту показують, що українські студенти все краще справляються з завданнями. У 2024 році середній результат українських студентів з польської мови відрізняється від результатів польських студентів лише на 9 процентних пунктів, що значно менше порівняно з попередніми роками.

Іспити за восьмий клас у Польщі є важливим етапом у житті кожного учня. Для українських студентів, які складають ці іспити, надається додаткова підтримка, що допомагає їм успішно адаптуватися до нових умов навчання. Результати показують, що українські студенти з кожним роком досягають кращих результатів, що є свідченням їхньої наполегливості та бажання досягти успіху в освіті.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів