У міськраді затвердили програму «Львів науковий»

18:15 19 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

На засіданні сесії ЛМР підтримали ухвалу про затвердження програми «Львів науковий» на 2020 рік, яка має на меті розвивати науковий потенціал міста.

Про це повідомили в четвер, 19 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «За відповідне рішення проголосувало 44 депутати міської ради. Метою Програми «Львів науковий» є забезпечення розвитку та промоції наукового потенціалу Львова як в Україні так за кордоном, його видатних науковців та винаходів, досліджень, розвиток наукового потенціалу міста, сприяння обміну досвідом з провідними національними та закордонними науковцями, розвиток сфери ділової гостинності шляхом проведення у місті вагомих наукових ділових заходів».

«Для забезпечення досягнення мети та реалізації завдань програми здійснюватимуться конкурс соціально-наукових проектів – співфінансування та допомога в організації у Львові лекцій видатних вчених, експертів міжнародного класу з різних сфер науки, в тому числі економічної, політики і мистецтва та проведення вагомих наукових та ділових заходів», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів