У Львові вперше випустили слухачів курсів головних старшин батальйонів

22:20 9 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

У Львові відбувся перший випуск слухачів курсів фахової підготовки підвищеного рівня сержантського та старшинського складу ЗС України.

Упродовж місяця у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного підвищували свій фаховий рівень більше двадцяти сержантів та старшин з усіх видів, окремих родів військ та органів управління Збройних Сил України. Сержантів та старшин навчали за Єдиною програмою фахової підготовки підвищеного рівня для головних старшин батальйонів (дивізіонів).

З ними, зокрема, були проведені теоретичні та практичні заняття з організації повсякденної діяльності, здійснення заходів морально-психологічного забезпечення, проведення заходів професійної та бойової підготовки. Значна увага була приділена наданню сержантам і старшинам необхідних знань та навичок для управління підрозділами в бойових умовах, прийняттю рішень за стандартами НАТО, виконанню специфічних завдань, а також дотриманню норм міжнародного гуманітарного права під час збройних конфліктів.

Усіх випускників із закінченням курсу навчання привітав начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук, який вручив кожному випускнику свідоцтво про успішне завершення навчання.

Про це повідомили в суботу, 9 листопада, у львівській Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів