У Львові відкриють новий дитячий клуб

17:32 9 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У будинку №64 на вулиці Пасічній у Львові відбудеться відкриття ще одного сучасного дитячого клубу «Колібрі».

Про це повідомили у вівторок, 9 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Наразі там завершують капітальний ремонт, офіційне відкриття заплановане вже у серпні».

«Уже з вересня на вулиці Пасічній з’явиться клуб, де діти зможуть цікаво й змістовно проводити своє дозвілля. У клубі будуть діяти сім нових гуртків та студій, а саме: художня студія, фотогурток, гурток хенд-мейду, студія сучасного танцю, англійська та німецька мови», – розповіла, координаторка Дитячих клубів Львова Діана Наорлевич.

«8 вересня у Львові відбудеться найбільший дитячий і водночас творчий захід Львова — Територія дитячого дозвілля. На заході будуть представлені всі наші дитячі клуби. Це добра нагода показати батькам можливості, які дає місто, щоб діти розвивалися», – поінформували також Діана Наорлевич..

«Загальна площа приміщення – 127 квадратних метрів. З міського бюджету на проведення капітального ремонту приміщення спрямовано понад 1,4 млн. гривень і близько 150 тияч гривень а придбання меблів та інвентаря», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів