У Львові відкрито новий автовокзал – «Північний»

15:40 25 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба обласної державної адміністрації.

Про це повідомляє сьогодні, 25 жовтня, прес-служба обласної державної адміністрації.

Побудовано «Північний» на заміну львівській автостанції №2. А його потужності розраховані на обслуговування близько восьми тисяч пасажирів щоденно.

Щодоби з нього відправлятимуть майже тисячу автобусів. Прес-служба ЛОДА інформує також, що це перший новозбудований автовокзал такого класу за часів незалежності на Львівщині, який має усі необхідні умови для якісного та комфортабельного обслуговування пасажирів.

Наприклад, його каси обладнані сучасним технічним устаткуванням. На новому автовокзалі також створено спеціальну службу для надання допомоги пасажирам з обмеженими фізичними можливостями.

Змін зазнали й платформи відправлень маршрутних автобусів, схеми руху територією автовокзалу. На автовокзалі «Північний» впроваджено й низку сучасних технологічних рішень.

Зокрема – безкоштовний доступ до мережі інтернет за допомогою технології Wi-Fi, встановлений термінал з продажу квитків без участі касира за допомогою платіжної картки. Окрім цього, на цьому автовокзалі можна здійснювати продаж квитків на відправлення автобусів з понад 200 населених пунктів України, в тому числі для поїздок за кордон.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів