У Львові відкрили ще один дитсадок

20:40 13 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Забудовник «ГалЖитлоБуд» виконав зобов’язання перед містом щодо облаштування важливої соціально-освітньої інфраструктури під час будівництва житлового комплексу.

 Про це повідомили в суботу, 13 квітня, в прес-службі Львівської міськради , де також розповіли: «Коштом компанії збудовано та введено в експлуацію садочок, де зможе займатись до 90 дітей. Сьогодні відбулось відкриття нового закладу дошкільної освіти (центру розвитку дитини) «РІО» у новому житловому кварталі на вулиці Стрийській, 45».

Засновник мережі закладів «РІО» Юлія Дідик зазначила: « «Садок розрахований на перебування до 90 дітей. Це є садок (центр розвитку дитини), де дітки не обов’язково мають відвідувати садок на цілий день, а це може бути короткотривале перебування, або відвідування лише індивідуальних занять психолога, логопеда. Також у нас запропонований широкий вибір різних спортивних та розвиваючих гуртків»

«До сьогодні садок працював у тестовому режимі, число дітей сягало 10-15 осіб. Загалом, садок передбачено на 90 дітей (буде створено 6 груп). День відкритих дверей у садку планується на 20 квітня», – поінформували також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів