У Львові відкрили нові дитячі клуби

13:00 5 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У березні розпочали свою роботу два нових дитячих клуби – «Колаж» на вулиці Костя Левиицького, 16 та «Карамболь» на вулиці Дністерській, 12.

Про це повідомили у вівторок, 5 березня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: Відтепер діти зможуть цікаво й змістовно проводити своє дозвілля неподалік від дому. На ремонт кожного клубу з міського бюджету міста спрямували по 150 тисяч гривень».

«У просторих оновлених приміщеннях з сучасним інтер’єром запрацювали такі гуртки:«Карамболь» – гурток малювання та hand-made «Каляки-маляки», гурток англійської мови. Записатися в гурток можна за телефоном 254 64 58», – поінформували також у ЛМР.

«Колаж» – гурток розпису скла та вітражу «Арт-скло», студія художньої кераміки «Це-глинка» та гурток дизайну «Ідея». Записатися в гурток можна за телефоном 254 62 63. Заняття в цих гуртках відбуватимуться на безоплатній основі. Особлива увага під час набору приділятиметься дітям соціально незахищених категорій, дітям з багатодітних сімей і учасників АТО», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів