У Львові відкрили дитсадок у старому приміщенні початкової школи

16:15 24 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові вдалося відкрити новий ДНЗ у старому приміщенні молодшої школи ліцею №70.

Про це повідомили у вівторок, 24 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «У 2011 році було виготовлено проектно-кошторисну документацію на реконструкцію корпусу початкової школи під ДНЗ, а за період з 2012 до 2019 року на реконструкцію корпусу початкової школи №70 на вулиці Дорога Кривчицька, 3 під дошкільний навчальний заклад використано більше 13,5 млн. гривень».

Начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик зазначила: «Зараз дитячий садочок вже активно працює. Від початку функціонування він прийняв 90 дітей у три дошкільні групи віком від трьох до шести років. Відтак, усіх дітей, які були зареєстровані на черзі в електронній реєстрації ліцею №70 на 2019 рік забезпечено повністю дошкільною освітою».

«Станом на 20 жовтня 2019 року на 2020 рік зареєстровано у системі електронної реєстрації у цей дошкільний заклад 52 дитини, а на 2021 рік – 21 дитина. Упродовж серпня-вересня батьки, діти яких уже відвідували інші дитячі садки мікрорайону, мали можливість перевести малюків до новостворених груп ліцею № 70, які знаходяться поблизу дому», – поінформували також у міськраді.

Заступниця міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна розповіла: «В цьому мікрорайоні не було жодного дошкільного навчального закладу, тому облаштування садочку тут було дуже актуальним. Ця будівля колись була приміщення початкової школи, яка більше 20 років не використовувалась та була в занедбаному стані. Тому ми вирішили зробити тут дитячий садочок»

«Цей садочок є структурним підрозділом школи і розрахований на 90 дітей. Станом на сьогодні ми вже зарахували 70 дітей, які зараз відвідують ДНЗ у форматі прогулянкових груп. Ці адаптаційні групи діють по чотири години, щоб дітки змогли звикнути до вихователів і друзів в групі. Десь за тиждень по-трошки будемо відкривати групи повного дня», – зазначила також Галина Слічна.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів