У Львові відбудеться міжнародна виставка «Вища освіта»

18:00 7 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: educenter.com.ua

23-24 листопада у львівському Палаці мистецтв на вулиці Коперника триватиме VIІ міжнародна виставка «Вища освіта».

Про це повідомили в середу, 7 листопада, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли, що в спеціалізованій виставці «Вища освіта» візьмуть участь українські й закордонні вищі навчальні заклади України та закордону. Цьогоріч їх зголосилось близько 30-ти.

Зокрема, на вибір абітурієнта буде представлено безліч різноманітних спеціальностей (економічна та медична, аграрна чи гірнича, фармацевтична чи військова і тощо). Учасники виставки зможуть поспілкуватись з представником кожного вишу, а також отримати інформацію про навчання в Польщі, дізнатися про особливості здобуття освіти в чеських чи словацьких університетах.

У програмі виставки передбачено семінар від Львівського міського центру зайнятості, під час якого відбудеться профорiєнтаційне тестування для старшокласників, презентації освітніх можливостей від освітньої організації «Teraz Wrozlaw» (Польща), презентація освітніх програм Словацької республіки, семінар для професорсько-викладацького складу вишів про умови забезпечення високого рівня якості вищої освіти й майстер-клас із підготовки до кембриджських іспитів. Виставка працюватиме з 11.00 до 17.00 год в п'ятницю й з 11.00 до 16.00 в суботу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів