У Львові відбудеться «Форум інноваційної освіти»

16:24 20 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: ucu.edu.ua

23 та 24 листопада у Центрі Шептицького Українського католицького університету у Львові відбудеться одна з найбільших освітніх подій осені – «Форум інноваційної освіти «INED».

«Форум INED» – це комплекс семінарів, воркшопів, дискусій, інтерактивів, які орієнтовані на вчителів, адміністрації шкіл, батьків, школярів та усіх небайдужих до питання осучаснення сфери освіти. Мета «INED» – привернути увагу до проблеми інклюзії у межах українських реалій, активізувати впровадження ІТ в освітній процес, ознайомити вчителів та директорів шкіл з інноваційними підходами до викладання та управління освітніми закладами залежно від індивідуальних потреб кожної дитини.

«Форум INED»  об’єднає понад 200 учасників, серед яких не тільки освітяни, але і батьки, учні, фахівці сфери цифрових технологій, менеджери успішних соціальних та освітніх проектів, директори та керівники інклюзивних закладів України, Німеччини, Польщі, Фінляндії та Ізраїлю. Про це повідомили у вівторок, 20 листопада, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів