У Львові ще одну категорію дітей харчуватимуть безкоштовно

15:27 29 грудня 2020 р.

Фото до новини

На сесії міської ради затвердили Програму безоплатного харчування дітей та учнів у закладах освіти міста на 2021 рік. Відповідне рішення підтримало 56 депутатів Львівської міської ради.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.

Метою програми є створення умов для здорового розвитку дитини, підвищення рівня соціального захисту та забезпечення раціональним харчуванням дітей та учнів закладів освіти Львова.

Програма безоплатного харчування дітей та учнів у закладах освіти діє у Львові з 2015 року. Відповідно до ухвали, безкоштовним харчуванням забезпечуються:

1) Учні 1−4 класів закладів загальної середньої освіти м. Львова.

2) Діти із багатодітних сімей, які виховуються у закладах дошкільної освіти м. Львова.

3) Діти із багатодітних сімей, які навчаються у закладах загальної середньої освіти м. Львова.

Під час обговорення питання ухвалу було доповнено категорією дітей, батьки яких були медиками і померли під час пандемії коронавірусу.

«Правка стосовно дітей лікарів, які втратили життя через Covid-19, слушна. Вони справді як на війні, адже пандемія — це війна», — зазначив Андрій Садовий, мер Львова.

Додамо, що у Львові є й інші категорії дітей, які забезпечуються безкоштовним харчуванням: діти Героїв Революції Гідності, діти Героїв війни на Донбасі, діти-сироти, діти з особливими освітніми потребами, тощо.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів