У Львові розпочався «Інженерний ярмарок кар’єри»

19:18 17 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У середу, 17 квітня, в четвертому корпусі Львівської політехніки розпочався вже традиційний ярмарок кар’єри для студентів, які шукають роботу або вакансію своєї мрії.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Інженерний ярмарок кар’єри» – найбільш масштабна виставка як українських, так і міжнародних компаній, готових прийняти будь-якого студента на омріяну роботу. Саме цей проект став першим кроком до професійного успіху багатьох студентів протягом останніх 11 років свого існування».

«Сьогодні на ярмарку присутні понад 60 компаній-роботодавців з України та Європи. Серед них – «SymphonySolutions», «RedTag», «AMC Bridge Ukraine», «Філіп Морріс Інтернешн», CoMMuna, SiTimeCorporation, Intelliarts», «Світоч», «Global Logic Ukraine» та багато інших», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Окрім традиційних стендів, на учасників заходу чекали розіграші та призи, воркшопи та нетворкінг. Сьогодні захід відвідали понад 3000 студентів та молоді, яка шукає роботу. Завтра на учасників проекту чекають презентації провідних компаній та можливість поспілкуватися з менеджерами цих компаній, окрім цього взяти участь у воркшопах і майтеркласах», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів